Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Lenny Kravitz, concert de exceptie la Cluj

Mii de oameni s-au bucurat aseara sa il vada pe scena pe Lenny Kravitz, considerat unul dintre cei mai buni artisti rock din lume. Cantaretul american a oferit un spectacol de exceptie la Cluj Napoca.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lenny Kravitz si-a facut aparaitia pe scena intr-un decor special construit pentru turneul sau. Prezent pentru prima data in Transilvania, artistul a pregatit un show memorabil in care a cantat toate hit-urile sale.

In timpul spectacolului starul american a vorbit de mai multe ori cu publicul, iar cei fanii nu s-au mai oprit din aplauze.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Peste 7000 de oameni au participat la concertul lui Lenny Kravitz de la Cluj. Fanii au venit din toate colturile tarii dar si din strainatate.

Concertul a facut parte din turneul Rise Vibration pe care rockstarul il sustine in 16 tari din Europa. In 2008, Lenny Kravitz a concertat in Bucuresti si a dorit sa revina in tara noastra, dar de data aceasta a ales Clujul.

Inainte de spectacol artistul a vizitat orasul si a gustat din cateva bucate traditionale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI