Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Liber la circulație pe DN1, pentru tiruri. Soluția pare să aglomereze mai rău Valea Prahovei

Camioanele pot circula pe DN1, până la redeschiderea circulației pe Valea Oltului. Soluția aglomerează și mai mult traficul.

Redactia Stirile Kanal D,

Camioanele aglomerează mai rău Valea Prahovei [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

S-a dat liber la circulația tirurilor pe DN1! Până la redeschiderea traficului pe Valea Oltului, mașinile de mare tonaj pot circula fără restricții pe drumul care leagă stațiunile de pe Valea Prahovei. Soluția găsită de autorități s-a dovedit a fi un adevărat coșmar pentru ceilalți șoferi. DN1 a fost astăzi la fel de aglomerat ca într-o zi de sărbătoare, a transmis Cristian Sabbagh.

Liber la circulație pe Dn1, pentru tiruri

Sute de tiruri au tranzitat astăzi Drumul Național 1. Asta după ce reprezentantii CNAIR au hotărât să ridice restricțiile din timpul zilei pentru vehiculele de mare tonaj. Pentru cei mai mulți dintre șoferi, vestea a picat ca un trăsnet.

Traficul devine și mai intens inclusiv din cauza tirurilor. Autoritățile au decis să permită circulația vehiculelor mai mari de 7,5 tone în zilele de marți, miercuri și joi, de la ora 6 dimineața până la 22 seara, a transmis Adrian Jătăreanu.

Încă de dimineață șoseaua care traversează stațiunile de pe Valea Prahovei a început să se umple cu mașini. Dacă inițial coloana se forma de la mijlocul Bușteniului, odată cu trecerea orelor șirul de vehicule s-a întins până la Predeal.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Coșmarul din trafic se datorează închiderii circulației de pe Valea Oltului. Aici se fac pregătiri pentru construirea viitoarei autostrăzi Sibiu- Pitești. Pentru acest lucru, constructorul este nevoit să defrișeze o porțiune importantă de pădure.

O dată cu tăierea copacilor, pe șosea se prăbușesc și mulți bolovani.

Riscul de producere a accidentelor este unul uriaș, spun responsabilii, astfel că circulația ar trebui menținută închisă. Mulți șoferi revoltați cer însă autorităților să oblige constructorul de pe Valea Oltului să lucreze pe timp de noapte, astfel încât traficul să fie redeschis în zonă, iar celelalte șosele alternative să nu se mai aglomereze.

Citește și: VIDEO Frații Tate, acuzații de evaziune fiscală în serie. "Voi câștiga acest caz". Declarațiile lui Andrew din trecut par să contrazică mărturia din prezent

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI