"De ziua lor liberă, părinții și copiii au profitat din plin. Vremea a fost numai bună pentru cei care și-au pregătit mănușile și sania și au ieșit la derdeluș. Cei care au vrut să evite frigul însă, și-au luat colacul și s-au relaxat ore în șir la piscinele încălzite", a transmis Cristian Sabbagh.

Liber la distracție de Mica Unire

Jumătatea săptămânii i-a prins pe mulți la distracție.

Ziua liberă de la stat și vremea bună i-a făcut pe părinți să iasă din case cu cei mici și să se bucure din plin de zăpadă.

"Fiindcă e zi liberă, fiindcă încă mai e zăpadă și iată-ne, nu suntem numai noi, suntem mulți", a spus un român.

Parcul a fost luat cu asalt de săniuțele care au prins viteză pe derdeluș. Și chiar dacă turele cu sania s-au lăsat și cu câteva lovituri, zâmbetul nu le-a dispărut de pe buze celor mici.

"- M-am dat cu sania și m-am bulgărit cu prietenii mei.
- Și nu ai obosit?
- Ba da, dar mi-a trecut oboseala, cât să țină", a spus un copil.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La polul opus au fost cei care au vrut sa stea departe de ger și s-au înarmat doar cu colace și costume de baie.

"Ne-am gândit că e momentul ideal pentru a ne relaxa la piscină pentru frigul de afară. Apa este caldă și este superb", a spus o mamă.

"Am tot fost la zăpadă zilele astea, am profitat că a durat mai mult zăpada față de alți ani și am zis să facem o variație astăzi", a spus o femeie.

Iar pentru cei mici, aceasta a fost ocazia perfectă să mai facă niște ore de înot.

De mâine însă, cei mici se reîntorc în bănci, iar părinții își reiau activitatea de la serviciu. Anul acesta, românii au parte de 17 zile libere legale, dintre care 7 în weekend și 10 în timpul săptămânii.

Citește și: VIDEO- Uniți la distracție. Stațiunile de pe Valea Prahovei au fost luate cu asalt


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si