Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Liceele de meserii, tot mai căutate de elevi

Liceele de meserie devin populare în rândul elevilor. Dacă până acum acestea erau alese de cei care nu obțineau medii foarte mari la Evaluarea Națională, mai nou și elevii cu note de 9 vor să învețe aici. Motivul: pe lângă teorie se familiarizează cu o meserie care le asigură un loc de muncă.

Redactia Stirile Kanal D,

Liceele de meserii, tot mai cautate de elevi [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Adrian este elev în clasa a unsprezecea la Liceul tehnologic Cezar Nicolau din județul Ilfov. A fost admis aici cu media peste 7, lucrează deja în domeniul auto și are planuri mari pentru viitor.

Nu este singurul cu notă mare care a ales să se pregătească pentru o meserie încă de pe băncile școlii.

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Un izotop medical care poate distruge celulele canceroase va fi produs la reactorul 2 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă- antena3.ro

Ștefan a fost admis cu 8,92, cea mai mare medie de anul acesta. Chiar dacă putea învăța la un colegiu de prestigiu din Capitală, a vrut să vină aici.

Elevii care ies din școlile de meserii vor fi mecanici auto, brutari, lucrători în turism și lucrători comerciali, o zonă invadată acum de muncitori aduși din Asia.

Țara noastră a pierdut în ultimii douăzeci de ani 20% din forța de muncă după ce mulți români au decis să emigreze.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI