Bebino are din nou probleme cu legea, după ce în ianuarie 2020 a fost implicat într-o bătaie în urma căreia, un alt interlop, Cezar Petcu, l-a tăiat cu sabia, liderul Clanului Sportivilor rămânând fără un deget.

S-a întâmplat în zona Tei- Toboc din Capitală, iar în urma acelui scandal, Bebino a fost și el la rândul său acuzat de tentativă de omor, după ce l-a rănit grav pe un prieten de-al lui Cezar Petcu.

Bebino era în pijamale în momentul în care a fost săltat de mascați

Astfel, marți, 24 august, polițiștii bucureșteni, împreună cu luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale, au intervenit în urma unei solicitări făcute de un bărbat, care a spus că este amenințat, iar mașina sa a fost incendiată pentru a-și schimba declarația dintr-un dosar în care un lider interlop este acuzat de tentativă de omor. 

Citeste si: VIDEO- Alte trei clanuri au fost săltate din București: Indivizii sunt acuzați că făceau trafic cu heroină

Interlopul care a fost reținut de mascați este chiar Bebino. Liderul Clanului Sportivilor era în pijamale în momentul în care a fost arestat și dus la audieri. 

Comunicatul Poliției

„Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă, că asupra persoanei în cauză au fost exercitate și alte presiuni.

3 bărbați ar fi pătruns, la un moment dat, în apartamentul în care se afla, având asupra, lor arme albe și ar fi exercitat presiuni psihice asupra ca răzbunare asupra declarațiilor date”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei, printr-un comunicat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Bodyguardul vedetelor, atacat cu macete și cuțite de 16 indivizi mascați

Astfel, trupele speciale i-au reținut pe cei trei suspecți, iar astăzi urmează să fie prezentați în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. 

Acuzațiile cele mai grave vin tot pe numele lui Emil Marius Alecu, zis Bebino, care este acuzat că a încercat să-l constrângă pe un martor, punând presiune asupra acestuia, în scandalul care a avut loc în luna ianuarie.

La acel moment, Bebino l-ar fi tăiat pe unul dintre atacatorii săi, provocându-i răni care i-au pus viața în pericol, motiv pentru care este cercetat pentru tentativă de omor.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Interlopul Bebino, săltat în pijamale de mascați! În ce dosar este cercetat

La spital a ajuns atât victima lui Bebino, cât și liderul Clanului Sportivilor, care a fost ulterior tăiat de Cezar Petcu, zis Joe.

VIDEO- Momentul în care Bebino a fost reținut de polițiști

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si