Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Liderul interlop Emi Pian, înmormântat ca un rege

Liderul Duduienilor, Emi Pian, a fost condus duminică pe ultimul drum de un alai impresionant de rude şi forţe de ordine. Zeci de poliţişti şi jandarmi au fost prezenţi pentru a se asigura că nu au loc incidente. Cinci amenzi au fost date celor care nu au respectat măsurile de prevenire impotriva Covid-19.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sute de oameni au venit la căpătâiul liderului Duduienilor, Florin Mototolea, zis Emi Pian. După patru zile de priveghi, unde au cântat cei mai cunoscuţi manelişti, Pian a fost condus pe ultimul drum cu un alai impresionant. Cu toate că slujba de înmormântare ar fi trebuit să aibă loc la prânz, după ce au discutat cu autorităţile, membrii familiei au decis ca înmormântarea să fie organizată de dimineaţă.

Pe tot traseul cortegiului funerar, rudele liderului Duduienilor au aruncat bani şi petale de trandafir. Ca un adevărat rege, aşa cum îl descriu rudele, Emi Pian a fost aşteptat cu covorul roşu la cimitirul Tudor Vladimirescu din sectorul 5 al Capitalei.

Au existat reguli stricte impuse de autorităţi, iar la slujba de inmormantare au putut participa doar membrii familiei şi prietenii cei mai apropiaţi. Ceilalţi invitaţi au fost impărţiţi în grupuri de către jandarmii, totul pentru a se respecta măsurile de distanţare fizică.

Florin Salam a cântat șa înmormântarea lui Emi Pian

Florin Salam a participat şi el la înmormântare. Manelistul, care este rudă cu Emi Pian, a cântat după slujba de înmormântare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Razii de amploare ale polițiștilor. Au găsit un adevărat arsenal

Au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 5.500 lei, în conformitate cu prevederile legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

Emi Pian a fost ucis zilele trecute

Emi Pian a fost ucis zilele trecute pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei, după un scandal cu un clan rival, iscat în urma unei partide de barbut.

Fraţii interlopului spun că, în realitate, crima a fost premeditată, între clanuri existând conflicte mai vechi.

Citeste si: VIDEO| EXCLUSIV: Filmul execuţiei mafiote

Acum autorităţile sunt în gardă şi se declară pregătite pentru a interveni în forţă în cazul în care, în următoarele zile, ar putea avea loc o eventuală răzbunare între clanuri. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI