„Artista Lidia Buble este la un pas de a fi martor într-un important dosar de luare de mită. Frumoasa cântăreață, care nu este deloc străină de acest subiect, ar putea fi audiată de magistrați într-o anchetă ce vizează mai mulți polițiști bănuiți că au primit foloase necuvenite. Colega mea, Claudia Costandiș, știe mai multe despre dosarul în care se vehiculează numele artistei și vine cu explicații”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Lidia Buble, martor DIICOT

„Cântăreața Lidia Buble ar putea fi audită în calitate de martor în dosarul în care doi polițiști sunt acuzați de luare de mită. Această decizie a procurorilor DIICOT de a o chema pe cântăreață în instanță vine după ce Lidia Buble a fost condamnată anul trecut la 1 an de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității după ce a dat mită pentru a scapă de luarea permisului de conducere.

Citește și: Un șef de serviciu și un economist de la Spitalul de Pneumoftiziologie Bacău, reținuți de DNA pentru cerere de mită. Cât i-au solicitat unui afacerist în schimbul unor beneficii?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În anul 2021 cântăreața a fost prinsă în timp ce conducea sub influența alcoolului. Atunci, ea a fost testată cu aparatul etilotest, însă, pentru a scăpa de toate sancțiunile ea a fost îndemnată de un bărbat, care era pe atunci interceptat de DIICOT, să dea mita. Cei doi polițiști au luat-o pe cântăreață, au dus-o acasă, de unde și-a luat un card, mai apoi au mers la bancomat de unde aceasta a scos bani și le-a dat mită celor doi.

Mai târziu, toate aceste conversații pe care Lidia Buble le-a avut cu bărbatul interceptat au fost descoperite de anchetatori care au trimis-o atât pe ea, cât și pe polițiști în instanță. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în acest dosar, daca Lidia Buble va fi sau nu chemată și va da vreo declarație și dacă cei doi polițiști vor fi condamnați”, a transmis Claudia Costandiș, reporterul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si