Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Liftul morții a făcut 5 victime într-un resort de lux din Bali. Frânghiile ascensorului au cedat

Cinci tineri au murit în Bali după ce liftul din resort a căzut cu ei în gol. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Redactia Stirile Kanal D,

Liftul morții- 5 victime într-un resort de lux [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Camerele de supraveghere au surprins întregul moment dramatic. În înregistrare se vede cum angajații hotelului se urcă în ascensorul înclinat, iar liftul pornește spre un etaj superior. Trec însă doar câteva secunde iar liftul se prăbușește cu viteză. Din primele investigații se pare că frânghiile de rezistență ale ascensorului s-au rupt iar acesta nu avea nici frână de urgență. Două victime au murit la fața locului, iar alte trei la spital.

Poliția cercetează cazul și verifică circumstanțele în care s-a produs tragedia, timp în care familiile decedaților au primit despăgubiri de 17 mii de dolari.

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Cum se trăiește în a șasea "Zonă Albastră" a lumii. Numărul persoanelor care depășesc 100 de ani s-a dublat în zece ani- antena3.ro

Citește și: Un copil de zece ani a petrecut opt ore într-un copac pentru a se salva de inundațiile din Spania

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI