„Azi se dă startul programului „Litoralul pentru toți”, când putem găsi prețuri mai mici. Colega mea de de la Constanța, Raluca Sevastru, a analizat prețurile și ne spune cât plătim acum dacă mergem la mare”, a spus Simona Pătruleasa.

Citește și: VIDEO Litoralul nu are nevoie de reclame! Macii care au înflorit stârnesc admirația și interesul oamenilor

Care sunt prețurile la diverse stațiuni

Raluca Sevastru spune că, în Mamaia, prețurile încep de la 86 de lei de persoană pe noapte la un hotel de trei stele. Totuși, în Eforia Nord, la un hotel de două stele, un turist va plăti 35 de lei pentru o noapte de cazare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Pe 31 mai începe „Litoralul pentru toți”! Ce prețuri vor fi la hotelurile din Mamaia, Eforie Nord sau Jupiter?

De asemenea, Raluca Sevastru spune că, prețul pentru o noapte de cazare în stațiunea Jupiter la un hotel all-inclusive este de 200 de lei pentru o persoană.

Pentru a beneficia de aceste reduceri, turiștii trebuie să stea măcar două nopți sau, la anumite destinații, cel puțin trei.

Până în momentul de față sunt 65 de hoteluri care s-au înscris în acest program. Prima etapă din „Litoralul pentru toți” va dura până pe 20 iunie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si