Încet, dar sigur, în nordul stațiunii Mamaia angajații trag obloanele la terase și plaje, pe o vreme ce încă te-ndeamna la bronz. Astăzi au fost 27 de grade celsius, dar atmosfera de vară nu i-a convins pe antreprenorii din zona de lux să își țină afacerile deschise, deși plajele sunt încă pline de turiști.

Litoralul, plin de turiști la început de toamnă

"Am tinut o saptamana in plus fata de celelalte sezoane si nr de turisti destul de ridicat inca in aceasta perioada a anului. Categoric suntem pe plus in acest sezon", spun patronii.

Citeste si: Anunț de ultim moment de la ANM. Cum va fi vremea în restul lunii septembrie. Vară târzie, cu un episod de răcire bruscă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pe plaja din apropiere, însă, managerii au păstrat câteva perne pe nisip, spre bucuria turiștilor. Toate, gratuite- deși în vârf de sezon acestea costau, în paradisul luxului din Mamaia Nord, chiar și 50 de lei pe zi.
"Sunt foarte confortabile, ne place aici, e ok. Preturile cum sunt? Acceptabile. O pernuta cat costa? Inca n-a venit nimeni sa ne ia banii pe perna", declară turiștii.

Turiștii nu mai vin pe litoral

Toamna se numara banii pe litoral... cine a ajuns astazi la mare s-a bucurat de cateva care au ramas pe nisip in mod gratuit... a fost la fel de bun ca cel de anul trecut.

Citeste si: VIDEO| 10 turişti salvaţi din marea agitată

"Nu mai vin turisti, cel putin turistii nostri nu mai vin dupa 15 septembrie, copiii incep scoala, ei se duc la job.

Zona aceasta nu e pentru Litoralul pt toti. Pana inchidem oferim gratis perne", spun patronii.
Pentru alții clasicul cearceaf pe nisip rămâne în continuare cea mai buna optiune.
"Vedem ca nu prea mai gasiti sezlonguri pe plaja. Nici nu am cautat. Ne place asa numai sa stam asa", au spus turiștii.

Turiștii vor avea parte de vreme frumoasă pe litoral

Și zilele următoare vremea ține cu cei care și-au rezervat concediul la mare. Temperaturile sunt numai bune pentru plajă, iar soarele ține cu doamnele și domnișoarele care își doresc un bronz perfect la final de sezon.

Citeste si: Grupul de Comunicare Strategică: Care sunt regulile pe care elevii trebuie să le respecte de luni

"Pe litoral în următoarele 3 zile vom avea o vreme frumoasă și caldă cu cerul senin. Temperaturile vor fi cuprinse între 24 și 27 de grade", precizează meteorologii.
Si apa marii ramane, in continuare, calda- 24 de grade celsius. De vineri, insa temperaturile vor scadea- intre 13 si 22 de grade celsius, iar vantul va sufla cu putere, semn ca toamna isi va intra in drepturi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si