Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Liviu Dragnea, consiliat zilnic de un psiholog. E singur in celula

In perioada de carantina, Liviu Dragnea este atent monitorizat de angajatii penitenciarului Rahova si supus mai multor analize medicale si examene psihilogice. Surse din penitenciar spun ca Dragnea ar fi afectat psihic de incarcerare si ca este foarte suparat, motiv pentru care zilnic un psiholog vine la penitenciar si il consiliaza.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa zile petrecute in spatele gratiilor- Liviu Dragnea pare ca a clacat si are nevoie deja
de terapii de specialitate.

Un psiholog s-a dus si ieri si astazi in penitenciar sa stea de vorba cu el- mai ales ca in primele zile lipsite de libertate exista un risc mare ca detinutii sa recurga la gestul extreme- spun surse din conducerea inchisorii.

Avocata lui a refuzat sa vorbeasca despre acest subiect.

Cat priveste mancarea- Dragnea nu mai refuza nimic- asa cum a facut-o in prima seara. Astazi, dupa micul dejun, a servit fasole cu carnati, gatita in cazanele de la Rahova. In aceasta seara, la cina, in meniu e ghiveci cu legume, la fel ca ieri.

Cel mai probabil dupa zilele de carantina Dragnea va ramane sa-si ispaseasca pedeapsa tot in Penitenciarul de Maxima Siguranta Rahova.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ar putea sta in camera cu Sorin Ovidiu Vantu- potrivit unor surse din interior- care spun si ca va avea parte de un regim special fata de restul puscariasilor. In sensul ca va sta  departe de infractori periculosi, fiind fost demnitar.

Chiar si atunci cand va fi scos in curtea inchisorii, la aer, va fi separat de restul condamnatilor.

Se poate destinde citind carti sau poate sa scrie unele, sau sa joace fotbal sau tenis.

Un fost detinut- acum vloger cu sute de mii de urmaritori- nu crede ca cineva il va putea pazi atat de bine pe fostul lider politic incat sa fie in afara pericolului dupa gratii.

Liviu Dragnea are dreptul la 5 vizite in perioada de carantina: una pe zi, cu panou  despartitor, poate dura intre 30 de minute si doua ore. La viata intima se poate gandi abia peste doua luni.

De asemenea, poate sa primeasca de acasa un pachet de 10 kilograme si inca 6 kilograme de fructe si legume.

Va putea sa ceara sa fie eliberat conditionat abia dupa ce-si va fi ispasit o treime din pedeapsa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI