După o diversiune ca în filmele poliţiste, cu o mașină momeală, Dragnea a ajuns ieri la Penitenciarul Rahova.

Imediat ce a ajuns in penitenciar a fost perchezitionat, amprentat si bagat in baza de date.

Fostul lider PSD şi-a luat în primire celula destinată VIP-urilor, prin care a mai trecut și Adrian Năstase, alt fost preşedinte al PSD. În celula învecinată se află acum fostul primar al Constanței, Radu Mazăre.

Citeste si: Motivul increbidil pentru care unui român i s-a confiscat mașina de lux in Vama Nădlac

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Copil cu autism dat afară dintr-o biserică din Timișoara: 'Nu aveţi voie cu acest copil!'

Citeste si: VIDEO| Noi rezultate partiale ale alegerilor europarlamentare. PNL ramane pe primul loc, urmat de PSD

Seara trecută, Dragnea s-a uitat la televizor, dar a ratat cina. Surse din interior, susțin că, cel mai probabil, Dragnea a venit cu mâncare de acasă.

De dimineață, lui Liviu Dragnea i s-a dat desteptarea la ora 6:00, a fost dus la sala de mese, unde a consumat paine, ceai cu biscuiti si un ou.

Acesta va ramane la Rahova cel putin 21 de zile, in carantina si va fi suspus unor examene psihologice si unor teste medicale. Din cauza problemelor de la spate, probabil va fi pus la munci usoare.

Azi urmeaza sa fie vizitat de avocata si va pune la cale cu ea strategia pentru a iesi mai repede din inchisoare. Poate face cerere de eliberare conditionata dupa executarea a doua treimi din pedeapsa, deci dupa 2 ani si 4 luni.

Membrii familiei vor veni in zilele urmatoare cu mancare si haine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si