UPDATE 17.30. Liviu Dragnea a fost dus la Penitenciarul Rahova. „Astăzi, poliţişti din cadrul DGPMB au pus în aplicare un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat. Cel în cauză a fost preluat de la reşedinţa sa din Bucuresti şi încarcerat în penitenciarul Rahova”, a anunţat şi Poliţia Capitalei.

UPDATE 16.45.

A fost o diversiune. In jurul orei 16.40, Liviu Dragnea a plecat de la resedinta sa la bordul unui Duster.

UPDATE 16.20. Liviu Dragnea a plecat sa se predea. Este in drum spre Sectia 2 de politie. 

UPDATE 16.12: Avocata liderului PSD a plecat de la resedinta acestuia. Cel mai probabil, Liviu Dragnea se va preda la Sectia 2 de politie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

UPDATE 15.36: Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a ajuns la locuinta liderului PSD, unde pot fi vazuti si mai multi politisti.  

_________________________________________________________________________________________________________________________

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat luni, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Joi, Dragnea afirma că judecătorii care urmează să se pronunţe în dosarul său sunt supuşi unor presiuni inimaginabile, iar dacă aceştia rezistă presiunilor, cu siguranţă va fi achitat.

„Presiunile sunt inimaginabile pe marginea acestui proces.(...) Dacă judecătorii din complet vor rezista la presiuni, nu poate să fie decât achitare, pentru că sunt complet nevinovat. Nu există absolut nicio probă care să mă incrimineze”, a afirmat Dragnea.

Citeste si: Liviu Dragnea ar putea executa pedeapsa la Jilava, în regim semideschis

„Sunt complet nevinovat, nu mai vorbesc că e o speţă ruşinoasă. Dacă judecătorii sunt lăsaţi liberi, o să fiu achitat, dacă nu rezistă la presiuni, Dumnezeu cu mila”, a declarat, de asemenea, liderul PSD.

Citeste si: VIDEO| Liviu Dragnea, decizie definitivă! A primit închisoare cu EXECUTARE


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si