Close sidebar
Close sidebar

VIDEO |Liviu Dragnea s-a reprofilat. A devenit bucătar pe Youtube: „Vă prezentăm o rețetă delicioasă de teci, pregătită în mod tradițional cu ingrediente proaspete și iubire.”

Liviu Dragnea a surprins pe toată lumea după ce și-a deschis canal de YouTube de gătit. Prima reţetă expusă de politician a fost: mâncare de fasole galbenă.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fostul lider PSD Liviu Dragnea  şi-a lansat un canal de YouTube pentru gătit, prima reţetă fiind cea de mâncare de păstăi. El elogiază beneficiile ”manganului”, despre care afirmă că ar fi bun pentru creşterea fertilităţii bărbaţilor, şi critică supermarketurile. Comentariile utilizatorilor sunt preponderent ironice, făcând referire la perioada în care Dragnea a fost în detenţie.

Dragnea precizează și beneficiile ingredientelor folosite

Canalul lui Dragnea ”Bucătăria de acasă” promovează mâncarea sănătoasă, după cum anunţă chiar fostul lider PSD, care precizează că la fiecare reţetă va prezenta şi beneficiile principalelor ingrediente.

Citește și: PSD nu merge astăzi la consultările de la Palatul Cotroceni cu o propunere de premier

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Prima reţetă este cea de mâncare de fasole galbenă păstăi.

Conform lui Dragnea, fasolea galbenă păstăi are vitamina A, C, potasiu, acizi graşi, dar conţine şi ”mangan”, despre care afirmă că este foarte bun pentru ”creşterea activităţii hormonale, ajută fertilitatea la bărbaţi şi la femei previne pierderea sarcinii”.

Citește și: Viorica Dăncilă, "out" de la BNR. Câți bani pierde lunar fostul premier al României

Primul episod de pe canalul lui Dragnea a strâns aproape 50.000 de vizionări şi peste 660 de comentarii, multe dintre ele ironice.

Citește și: VIDEO| Liviu Dragnea uimește din nou. Politicianul s-a pozat alături de un manelist cunoscut

„O aşteptăm şi pe doamna Udrea cu un show despre goblene şi pictură pe numere”, afirmă unul dintre utilizatori, în timp ce alţii fac referire la perioada petrecută de Dragnea în detenţie.

Citește și: Liviu Dragnea, trimis în judecată de DNA în dosarul Tel Drum, la cinci ani de la deschiderea anchetei pentru constituirea unui grup infracțional organizat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI