„Loredana Chivu s-a trezit fără pat, balansoarul din balcon și acvariul cu pești după ce apartamentul de lux din nordul Capitalei i-a fost spart pentru a doua oară. Nu tâlharii i-au călcat pragul, ci un executor judecătoresc, înarmat cu o bormașină. Totul după un proces în care fostul iubit pretinde 600 de mii de lei de la tânără. Atenție, sunt detalii care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Loredana Chivu, executată silit

Cum Loredana Chivu nu era acasă, executorul judecătoresc a pus mâna bormașină să spargă yala de la ușa apartamentului de lux, situat în Pipera. Motivul: voia să-i ridice mai multe obiecte din casă, cu scopul de a stinge datoria de 600.000 de lei pe care blondina ar avea-o la fostul său iubit.

Citește și: VIDEO- Psiholog și stilist vestimentar de succes. Simona Drăgan, stilist personal pentru vedete

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Aceeași problemă ca tura trecută, trasă la indigo, acest fost care îmi deschide procese, mă urmărește, mă amenință.

Nu-i datorez nici măcar o lumânare”, a spus Loredana Chivu.
Potrivit fostei asistente TV, executorul judecătoresc i-ar fi ridicat din casă mai multe lucruri, printre care un balansoar de terasă, o masă, patul sau un acvariu cu pești. Și nu ar fi prima oară, tocmai de aceea Loredana se plânge că nu mai are liniște.
„La mine există doar teroare, abuzuri, 30 de bărbați intră în casă, tatuați.
Am avut un ordin... nu pot să mai stau liniștită în casa mea”, a mai mărturisit diva.
Potrivit avocatului vedetei, decizia în dosarul în care se războiește cu fostul iubit nu este una definitivă.
„După părerea noastră, o să depunem o contestație la această executare. Această executare este nelegală. Au fost luate niște măsuri, care, după părerea noastră, au depășit limitele legale”, a explicat avocatul Loredanei.
Nu este prima dată când executorul judecătoresc îi calcă pragul vedetei, alături de oamenii legii. În luna august a anului trecut, Loredanei Chivu i-au mai fost luate și alte obiecte din casă, printre care o canapea și un pat.
„Sunt femeie singură și asta mi se întâmplă cu escrocii ăștia! Așa trăiesc eu! Ce caută să-mi caute prin lucruri? Că nu sunt la percheziții aici”, a mai spus vedeta.
Loredana Chivu s-a despărțit de respectivul bărbat în urmă cu mai bine de un an. A obținut în aprilie, anul trecut, chiar și un ordin de protecție. Asta după ce ar fi urmărit-o până în Mexic, unde s-a dus să-și facă o operație de mărire a feselor, iar acolo ar fi bătut-o.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: