Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Loviți de viitură, o iau de la zero! Gălățenii trăiesc un coșmar, după inundațiile din ultimele zile

Multe gospodării din Galați au fost lovite de viitură.

Redactia Stirile Kanal D,

Loviți de viitură [Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

„Cei care s-au desprins cu greu de locuințele inundate până la tavan s-au întors azi acasă. Nu se știe însă pentru cât timp, pentru că la Galați plouă deja de două ore, iar prognoza pare să fie împotriva sinistraților. Mai multe despre situația cruntă din estul țării ne spune colegul meu, Cristian Cozmaciuc”, a spus Cosmin Cernat.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a fost prinsă de 400 de ori la furat din magazine își mai poate face cumpărăturile doar în 3 locuri din 3.200 km pătrați- antena3.ro

Citește și: "Doamne, Doamne, ce dezastru" Primele declarații ale locuitorilor din Galați, după ce viitura le-a distrus tot ce aveau. Cu ochii în lacrimi, oamenii privesc pagubele "Uitați cum arată munca de o viață"

Citește și: Cauza care a determinat apariția viiturilor apocaliptice din România. Climatologul Roxana Bojariu face lumină în cazul catastrofei "S-au făcut lucrurile așa cum trebuie"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI