Poliția olandeză a înconjurat o cafenea populară din Olanda, unde un bărbat a luat mai mulți ostatici și a amenințat că se va arunca în aer.

UPDATE. Situația cu luarea de ostatici din Ede s-a încheiat în jurul orei locale 13.00. Suspectul a fost arestat de forțele de ordine.

Din primele informații, bărbatul scos legat la ochi de agenții antitero nu pare să aibă legătură cu extremiștii jihadiști de la ISIS. 

atentat olanda

Suspectul, legat la ochi

[Sursa foto: Twitter]

Bărbatul a intrat în această dimineață în Café Petticoat din Ede, atacul său ducând la evacuarea a aproximativ 150 de locuințe din zonă, potrivit presei locale.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Gruparea Stat Islamic le cere adepților să comită noi atacuri în Europa, similare cu cel din Moscova. "Îi încurajăm pe leii singuratici să vizeze evreii şi cruciaţii de pretutindeni"

„O situație cu luare de ostatici care implică mai multe persoane este în desfășurare într-o clădire din centrul orașului Ede, a declarat poliția într-un comunicat pe X, fostul Twitter.

Luare ostatici în Ede, Olanda

Luare ostatici în Ede, Olanda

[Sursa foto: Twitter]

Nu se știe câte persoane sunt ținute ca ostatici, dar presa locală a raportat că sunt implicate aproximativ patru sau cinci persoane.

Poliția a transmis că a eliberat un cordon în jurul unei cafenele, locuitorii a aproximativ 150 de case fiind îndepărtați în siguranță.

Ei au adăugat că în prezent nu există niciun motiv pentru a suspecta un „motiv terorist” pentru incident.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si