Cu o rană vizibilă la nas după accidentul de luni seara, Lucian Bode aduce primele clarificări asupra evenimenului în care a fost implicat.

În plus, ministrul mai spune că nu a dat vreun ordin şoferului despre cum să conducă.

Conform legii, maşinile SPP pot folosi semnalele acustice şi luminoase în două situaţii: când se deplasează la o intervenţie sau dacă există vreo misiune cu caracter de urgenţă.



La palatul Victoria trebuia să se întâlnească cu premierul, pentru o discuţie despre moţiunea de cenzură. Lucian Bode şi-a cerut şi scuze tuturor celor care au avut de suferit de pe urma incidentului din trafic.

Citeste si: Ministrul implicat într-un accident rutier. Cum s-a întâmplat totul

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Chestionat şi el cu privire la acţiunile ministrului, şeful executivului crede că acesta nu are niciun fel de răspundere în privinţa accidentului.

În urmă cu 5 zile, maşina în care se afla ministrul Lucian Bode a fost filmată de un motociclist în timp ce făcea manevre periculoase pe şosea. Cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, şoferul SPP a depăşit pe linia continuă, în curbă, obligându-i pe ci care veneau de pe contrasens să iasă de pe partea carosabilă pentru a evita impactul.

Citeste si: Ministrul din mașina care a provocat accidentul pe Valea Oltului e plin de datorii! Ce avere are Lucian Bode?

Numai că, la un moment dat, maşina ministrului s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism. Două persoane au fost rănite uşor, însă nu au avut nevoie de spitalizare. Cazul este cercetat de parchetul militar, care va stabili cine se face vinovat de producerea incidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si