Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Lucrările la șoseaua ocolitoare a stațiunii Comarnic, făcute de ochii ministrului

Au începuit lucrările la șoseaua ocolitoare a stațiunii Comarnic. Muncitorii și utilajele s-au prezentat în fața ministrului, însă, după ce a plecat el, așa au făcut și aceștia.

Redactia Stirile Kanal D,

Lucrări de ochii ministrului [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Lucrările la șoseaua ocolitoare a stațiunii Comarnic, care ar trebui să scurteze orele petrecute în trafic, pe Valea Prahovei, au început astăzi, dar...doar de ochii lumii. O armată de muncitori și utilaje au defilat prin fața ministrului Transporturilor, iar după ce oficialul a plecat, la fel au făcut și angajații firmei care a câștigat licitația. În teorie, anul viitor ar trebui ca centura să fie gata, dar în pratică, rămâne de văzut, având în vedere că proiectul a demarat cu o bine meritată pauză”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Lucrările de la șoseaua ocolitoare a stațiunii Comarnic, făcute doar de ochii ministrului

Este momentul în care muncitorii și utilajele mobilizate de constructor se retrag de pe terenul unde ar trebui să se lucreze la centura ocolitoare a stațiunii Comarnic. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, și-a anunțat prezența la deschiderea șantierului.

Dar imediat ce autoritățile au plecat, a dispărut și agitația.
„La ora prânzului, locul în care ne aflăm era ticsit de camioane, excavatoare și muncitori care păreau că lucrează la viitoarea centură ocolitoare a Comarnicului. Imediat după ce ministrul Transporturilor a plecat și toată desfășurarea impresionantă de forțe a dispărut ca prin minune, iar acum pe șantier nu mai este picior de muncitor”, a transmis Adrian Jătăreanu, corespondent Știrile Kanal D.

Citește și: VIDEO- Ninsorile închid Transfăgărășanul și Transalpina. „Există pericol destul de mare pentru cei care circulă în zona de gol alpin.”

Când vor începe lucrările efectiv, nimeni nu știe. Cert este că proiectul va costa peste 230 de milioane de lei, iar centura, cu o lungime de aproape 6 kilometri, ar trebui să fie finalizată anul viitor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Am speranța că la anul, pe vremea asta, să mergem pe centura orașului Comarnic și mai mult de atât vreau să știe oamenii că centura va fi parcursă în aproximativ 4 minute”, a explicat Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova.

Dacă în zilele aglomerate turiștii tranzitează Comarnicul în aproximativ două ore, odată cu deschiderea centurii, timpul de așteptare se va înjumătăți, spun specialiștii. Ministrul Transporturilor a anunțat că și centurile celorlalte stațiuni urmează să devină realitate.

„Până la sfârșitul anului va fi desemnat câștigătorul și pe centura de la Bușteni- Azuga, asta iarăși un lucru important, ca după aceea să se intre în faza de proiectare care este destul de scurtă, astfel încât, odată cu primăvara anului viitor să se poată intra la lucrări efectiv”, a transmis Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor. 
Ocolitoarea va avea câte o bandă pe fiecare sens de circulație, trotuare și sistem de scurgere a apelor pluviale. Constructorul va amenaja două parcări, trei poduri și un pasaj peste calea ferată. Vor fi create și patru sensuri giratorii.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI