Ludovic Orban: „Instituții publice şi autorităţi locale care nu au resurse financiare pentru a încheia anul... Există riscul să nu se poată plăti salarii”.

Ludovic Orban spune ca este nevoie urgenta de o rectificare bugetara, pentru a salva situatia. Are incredere in echipa sa. Insotit de Raluca Turcan, cea care ar trebui sa ii fie vicepremier in Guvern, dar si de ministrii propusi la sanatate si afaceri externe, Ludovic paseste increzator.

Citeste si: Guvernul Orban: Cum arată programul de guvernare. Măsurile urgente propuse

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

A gasit 16 oameni de încredere pe care vrea sa ii duca la Palatul Victoria.

Ludovic Orban: „Nu ne asteapta nici aplauze, nici aprecieri, nici laude. exista o asteptare mare din partea romanilor".

Mai ales ca planul unei restructurari guvernamentale nu va aduce zâmbete pe feţele tuturor angajatilor din ministere. Daca ajunge premier, Orban va comanda un audit, in urma caruia multi bugetari ar urma sa plece.

Citeste si: LISTA miniștrilor cu care Ludovic Orban va merge în Parlament

Ludovic Orban: „De exemplu la nivelul premierului, angajatii ai cancelariei sunt aproape 1.000. Exista aceasta varianta de disponibilizare"

PNL propune ca audierea ministrilor sa se faca saptamana viitoare, luni si marti, iar miercuri sa fie dat votul in Parlament pentru Cabinetul Orban.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si