Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Luminițe festive de un milion de euro. Nicușor Dan achiziționează decorațiuni de 5 milioane de lei

Noi decorațiuni de Crăciun vor împodobi în acest an Capitala.

,

Luminițe festive de un milion de euro [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Capitala uită de criză și sărăcie anul acesta de Crăciun. Primarul general Nicușor Dan vrea să cumpere beculețe și ornamente festive de un milion de euro după ce în ultimii 3 ani a împodobit Bucureștiul doar cu ce se mai găsea prin depozit. Nu s-a sincronizat însă cu Guvernul, care cere autorităților locale să nu arunce cu banii pe decorațiuni și târguri, transmite Cristian Sabbagh.

În ultimii 3 ani, de Crăciun, Bucureștiul a fost împodobit cu aceleași 3 mii de decorațiuni amplasate pe principalele bulevarde și în marile intersecții. Primarul general Nicușor Dan s-a săturat însă să fie Grinch, așa că în acest an și-a propus să decoreze orașul de 5 milioane de lei. De aproape 3 ori mai mult decât suma alocată anul trecut.

Citește și: VIDEO- Marcel Boloș: „Gata cu parangheliile de Crăciun”. Va fi insturată „bezna comunismului”?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Primăria Municipiului București vrea să închirieze pentru o perioadă de 5 ani aproape 600 de decorațiuni, intre care: ghirlande, figurine luminoase și plase cu beculețe în valoare de 3 milioane de lei. Și are în plan să cumpere 1200 de elemente decorative: șiruri de lumini, ghirlande și sute de figurine 3D.

Generozitatea primarului vine într-un moment în care Guvernul a cerut autorităților locale să nu arunce cu banii pe iluminatul festiv și târguri.

Pentru târgul de Crăciun de anul acesta, Nicușor Dan alocă 7 milioane și jumătate de lei. Dar speră să recupereze 3 milioane de lei din spațiile pe care le va închiria.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI