Luna decembrie este luna cadourilor, iar spiritul Sărbătorilor a pus deja stăpânire pe noi! Cu mic, cu mare, toată lumea are șansa să câștige premii uluitoare și să se bucure de atmosfera sărbătorilor într-un mod cu totul inedit. Colega mea, Daniela Mireanu a aruncat o privire în culisele Radio Impuls, acolo unde se pregătește ceva special. Bună ziua, Daniela, a transmis Cristina Dorobanțu.

Luna cadourilor la Radio Impuls și Kanal D2

Am auzit că se întâmplă lucruri minunate aici în studioul emisiunii Dimineața pe Doi, cu Geeg și Cernat, așa că am venit să aflu despre ce este vorba. Iată-i pe băieți, sunt deja în discuții. Bun găsit, ce faceți?, a transmis Daniela Mireanu.

Păi ce să facem, uite, bună dimineața în primul rând. Suntem încălziți, după o lună de concurs, incubatorul de cadouri în care am dat o grămadă de premii zilnice. Am început la începutul lui noiembrie, trebuie să terminăm la începutul lui decembrie, după Moș Nicolae. Mâine, 8 decembrie avem un super premiu despre care o să vă zică Cosmin imediat, eu vă mulțumesc că v-ați înscris pe aplicația Radio Impuls România, ați răspuns corect la fiecare provocare, în fiecare dimineață și pentru voi zilnic a ieșit din incubatorul de cadouri un espresor de cafea. Mâine, în schimb, surpriză, a

declarat Greeg.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Nu știu dacă mai ai surpriză pentru că deja noi am tot anunțat.

Mâine e marea finală, o mașină va ajunge la unul dintre voi care vă uitați acum la noi sau care ne ascultați pe Radio Impuls. Lucrurile sunt foarte simple. Cei care v-ați înscris deja în aplicație va trebui să ne răspundeți cu Ascult Radio Impuls apoi să dați cuvântul cheie al dimineții, ceea ce și asta înseamnă că trebuie să vă uitați la noi de la ora șapte dis de dimineață și să faceți față unei provocări și mașina va ajunge la voi. Așa că stați cu ochii pe noi,  a spus Cernat.

Citește și: VIDEO- De Moș Nicolae, bucureștenii s-au trezit cu frig în case și fără apă caldă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si