„Lupta pentru Capitală încinge spiritele pe scena politică. Perla Coroanei este vânată de mai mulți candidați, iar fiecare își comandă propriul sondaj. Cel mai recent, comandat de actualul edil, Nicușor Dan, arată că acesta ar pierde în fața lui Cristian Piedone”, a transmis Christian Sabbagh.

Lupta pentru Capitală încinge spiritele pe scena politică

Nicușor Dan, actualul edil al Capitalei, și-a comandat propriul sondaj pentru a afla care este intenția de vot a bucureștenilor pentru alegerile din data de 9 iunie.

Surpriza cea mare este că ar putea fi înfrânt de Cristian Popescu Piedone, fruntaș în preferințele oamenilor.

„Nu prea îmi vine să iau în serios această candidatură și în al doilea rând, domnia sa ocupă un loc pe care l-au lăsat libere partidele mari din București, PSD și PNL, care întârzie să propună un candidat”, a spus edilul Capitalei.

Astfel că Piedone are peste 40 la sută din preferințele bucureștenilor, în timp ce Nicușor Dan este al doilea la distanță de un procent. Pe locul 3, candidat din partea PSD-PNL, Sebastian Burduja ar obține 16%, urmat de Diana Șoșoacă cu 2,4%.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Sebastian Burduja este și el în cărți. De săptămâni bune se luptă cu Gabriela Firea și speră că el va fi candidatul Coaliției PSD-PNL pentru Capitală.

Citește și: VIDEO- Cine ar putea fi candidatul ideal pentru Primăria Capitalei? Ce arată sondajele?

Cât despre propriul scor, actualul ministru al Energiei este optimist. Numai că tocmai colegii de la PNL i-ar putea pregăti o surpriza, nu tocmai plăcută.

Chiar înainte de ședința Coaliției, la sediul partidului, ți-a facut apariția omul de afaceri Dan Sucu.

Și el a fost testat în sondaje pentru o eventuală candidatură la Primăria Capitalei. Analiștii explică și de ce lupta pentru Capitală este atât de strânsă.

Însă, dincolo de jocuri politice, puterea va sta în ștampila cetățeanului. Alegătorii sunt cei care vor decide pe 9 iunie pe mâna cui vor lăsa Capitala în următorii 4 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si