Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Luptă pentru consumul cărnii de câine, în Coreea de Sud. Sute de fermieri au ieșit în stradă

Sute de fermieri din Coreea de Sud au protestat față de intenția guvernului de a interzice mâncărurile pe bază de carne de câine.

Redactia Stirile Kanal D,

Luptă pentru consumul cărnii de câine [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Crescătorii de câini au încercat să rupă barajele poliției și să intre în palatul prezidențial. Ei au vrut să aducă și câinii la protest, dar au fost împiedicați de forțele de ordine.

Consumul cărnii de câine are o tradiție de secole în peninsula coreeană și a fost văzut mult timp drept o sursă de revigorare în zilele fierbinți de vară.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Deși consumul de carne de câine nu este legalizat explicit, tot mai mulți sud-coreeni vor ca acesta să fie interzis, pentru a îmbunătăți imaginea țării, a transmis Cristian Sabbagh.

Citește și: VIDEO- Goana după mici și cârnați. Carnea nu lipsește de pe masa românilor în zi de sărbătoare

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI