Mai bine de jumătate de an a trecut de când Iulian Oancea- un controversat hacker în vârstă de 22 ani, a fost asasinat în stil mafiot.

Criminalul său- un fost luptător K1 extrem de periculos, a fost extrădat azi-noapte în România, după 5 luni în care a stat în custodia autorităților franceze.

Un luptător periculos, asasinul hacker-ului din Bacău

Marius Ștefan Achim a fugit din țară imediat după crima oribilă și s-a refugiat într-o zonă rurală din Franța. Autoritățile străine l-au găsit rapid, și au confiscat din locuința asasinului român 30 de mii de euro, dar și arma crimei, pe care polițiștii români nu reușiseră s-o găsească la locul faptei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Asasinarea lui Iulian Oancea a șocat o țară intreaga, mai ales că tânărul hacker avusese o adolescență ruptă din filmele de acțiune. A devenit hacker încă de la vârsta de 12 ani, și a furat peste 100 de mii de euro din conturi bancare.

Citeste si: VIDEO- Deputați infectați, la terapie intensivă după nuntă

Hacker-ul asasinat de luptător voia să-și schimbe viața

A fost prins- într-un final, de polițiști și închis într-un centru pentru minori, iar experiența după gratii îi schimbase optica despre viață. Într-un reportaj al jurnaliștilor de la Recorder, tânărul spunea că vrea să înceapă de la zero, după eliberare.
"Am reflectat mult asupra a ceea ce am făcut şi mi-am dat seama că ăsta nu e un mod de viaţă. Nu pot să continui pentru că există consecinţe şi mi-am format o idee despre ce ar trebui să fac şi cum ar trebui să fie viitorul meu", spunea hacker-ul ucis.

Citeste si: VIDEO- Bărbatul declarat mort și îngropat s-a întors

Doar că viitorul i-a fost curmat de patru gloanţe trase de fostul luptător de K1, care l-a atacat într-un bloc din Bacău. Asasinul era supărat pentru că hackerul nu voia să mai intre în afaceri ilegale după eliberare.
- Dau petarde? Ăştia au innebunit la cap?
- Nu femeie, sunt împuşcături! Doamne maica domnului!
- Câte împuşcături aţi auzit.
- Nu ştiu. 3 sau 4, spuneau atunci oamenii.
Cu un cazier stufos, fostul luptător de K1 a trăit în Galaţi mai bine de două decenii şi a fost angajatul lui Marian Ivan, fostul lider al lumii interlope din Galati. Apoi, s-ar fi înrolat în Legiunea Străină.
Asasinul extrădat în România va ajunge în faţa magistraţilor pentru a fi judecat. Pentru faptele sale riscă să fie condamnat pe viață.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si