Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Măcel în New York, 4 morți și 3 răniți. Un bărbat și-a ucis rudele

Un bărbat și-a ucis rudele la care se afla în vizită, după care a înjunghiat 2 polițiști. Bărbatul are afecțiuni psihiatrice.

Redactia Stirile Kanal D,

Măcel în New York, 4 morți și 3 răniți [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Atac sângeros în New York. Un bărbat și-a măcelărit rudele, iar apoi a înjunghiat 2 polițiști. Patru oameni au murit și alți 3 au fost răniți. Printre cei decedați se numără și doi copii. Atenție, sunt detalii cu un puternic impact emoțional!, a transmis Simona Pătruleasa.

Măcel în New York, 4 morți și 3 răniți

Duminică dimineața, poliția a fost chemată de urgență la o adresă din cartierul Queens. O tânără anunțase, prin apel la 911, că vărul ei își omoară familia.

Doi poliţişti cu experiență au fost trimişi la adresă, unde au găsit un bărbat care ieşea cu bagaje. Când au încercat să stea de vorbă cu el, acesta a scos un cuțit și i-a înjunghiat.

Unul dintre polițiști a reușit să scoată arma și l-a împușcat mortal pe suspect. Un alt echipaj a ajuns ulterior la fața locului, inclusiv o mașină de pompieri. Criminalul apucase să dea foc casei.

Citește și: Cinci persoane au murit în urma unui atac sângeros, în New York. Printre victime se numără o fetiță și un băiat, dar și agresorul, care a fost împușcat mortal

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

La locație, era o fetiță căzută în fața casei. Copilul acela a murit din cauza rănilor.

Nu au putut intra inițial pentru că era un incendiu în hol și în living. Au ajuns pompierii, au stins focul. Apoi, încă o persoană pe care au găsit-o în casă a fost transportată la spital, iar evoluția sa este favorabilă. Când focul a fost stins, am mai găsit încă trei victime în locuință, toate decedate, a declarat Jeff Maddrey, șeful poliției din New York.

Criminalul are 38 de ani și era în vizită la rudele sale în Queens.

Potrivit rudelor, bărbatul avea afecțiuni psihiatrice și mai fusese arestat în trecut pentru violență domestică.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI