Carmangeriile s-au reinventat și caută să le aducă tot timpul ceva inedit clienților. Noutatea este acum grătarul la interior, unde carnea poate fi preparată și mai apoi, gustată de clienți ca să știe ce cumpără.

Măcelării cu grătar pentru testat carnea

În această măcelărie din Otopeni, carnea sfârâie pe grătar și așteaptă să fie gustată de către clienți . Este o nouă metodă prin care pot fi siguri că ceea ce cumpără este pe gustul lor.

Carnea de oaie, miel și berbecuț e vedeta acestei perioade.

Citește și: VIDEO: Masa de Paște e la congelator! Românii, tot mai speriați de prețurile piperate

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ideea de a integra un grătar în măcelărie este bine venită mai ales pentru cei care locuiesc la bloc și care nu au posbilitatea să facă grătar acasă. Așa cumpără carnea, o gătesc tot aici iar acasă doar o servesc.

Viorle Chiriță, fondator măcelarie  Pentru ei este fantastică această idee pentru că pot veni să ia de aici gata făcute, ambalajele noastre permit ca carnea respectivă să stea caldă pe o perioadă de cel puțin 30 de minute...

și practic e ajung acasă, le-au desfăcut, le-au pus pe masă și au grătarul gata făcut.

Măcelarii ne dezvăluie și că românii au gusturi din ce în ce mai sofisticate.

Pentru perioada de Paște, specialitățile din carne de miel se rezervă chiar și cu 2 săptămâni înainte.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si