Haosul se putea observa încă din parcare, acolo unde cei mai mulți erau nevoiți să dea câteva ture până când se elibera un loc. Operațiunea cadoul a început, așa că în toate magazinele, fie că vorbim despre cele de jucării, de cosmetice sau electrocasnice, cozile nu au nelipsit. Dar a meritat, spun mai ales cei care au terminat cumpărăturile pentru Crăciun încă de astăzi.

Iar cine spune că mersul la cumpărături e o plăcere, cel mai probabil nu a fost astăzi în magazine. Asta o pot afirma și acești doi bărbați pe care i-am găsit odihnindu-se în mijocul magazinului, în timp ce restul familiei alerga după diferite produse.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Însă un val și mai mare de oameni este așteptat zilele următoare, când vor ieși la cumpărături cei care nu au apucat să o facă astăzi, dar și cei care credeau că au scăpat de acestă grijă, dar...au mai uitat câte ceva.

Citeste si: Discursul lui Klaus Iohannis la depunerea celui de-al doilea mandat de Președinte al României: „Toate instituțiile statului vor trebui să treacă printr-un riguros proces de modernizare”

Citeste si: Jandarmii publică fotografia persoanei suspectate că l-ar fi lovit pe Gelu Voican Voiculescu: Acţiunea de lovire a fost constatată după ce persoana agresată a fost izolată şi a început să sângereze, timp în care, cel care a lovit părăsise deja zona

Citeste si: O elevă de liceu se teme să mai meargă la școală după ce a fost bătută de o colegă care i-a smuls părul din cap

Vestea nu poate decât să îi bucure pe comercianți, care și-au făcut stocuri serioase pentru acestă perioadă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si