Shoppingul în outleturi este o metodă inedită de a salva niște bănuți, metodă care face furori printre tineri și nu numai.

Chiar dacă hainele aparțin colecțiilor trecute din marile magazine fashion, clienții se mulțumesc să găsească haine chic la prețuri mult mai mici.

Citește și: Rață pasionată de shopping

Outlet-urile, la mare căutare

Românii fac tot posibilul să economisească niște bani, după ce inflația le-a dat și încă le dă mari bătăi de cap. Când vine vorba de a achiziționa noi articole de îmbrăcăminte, cei mai cumpătați știu deja încotro să meargă!

„Acesta, de exemplu, e 20 de lei și în mall cred că e dublu așa că e mai convenabil” , a spus un client.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un lanț de magazine din Iași care vinde îmbrăcăminte multibrand, dar din colecții mai vechi, a ajuns la 7 locații și este într-o continuă expansiune pentru că numărul clienților este din ce în ce mai mare.

Citește și: Cum să alegi perechea perfectă de adidași pentru băieți

„Avem clienți care achiziționează și câte un singur produs, dar avem și clienți care își achiziționează o ținută întreagă.

Plecăm de la o sumă minimă de 20 de lei până la 500-600 de lei, depinde de tipul de produs achiziționat”, a spus Brândușa Șchiopu, reprezentant magazin outlet.

Magazinele outlet sunt prietene cu buzunarele românilor

Mai mult de jumătate din salariul unui român se duce pe mâncare și facturi, arată statisticile, așa că oamenii au fost nevoiți să reducă din cheltuielile neesențiale. Outletul a rămas unul dintre puținele locuri în care clienții nu văd prețuri mai mari pe etichete așa că le trec tot mai des pragul.

Citește și: Ce hobby-uri au românii în 2023?

Clienții care le trec pragul nu caută neapărat haine din ultima colecție – se uită la calitate și, mai ales, la preț.

„Acum toate s-au scumpit și aici sincer sunt ok, foarte ok”, a spus un client.

„Ultima dată mi-am cumpărat o geacă sport pe care chiar mi-o doream. Cred că am dat în jur de 80 de lei, iar într-un magazin era cred că în jur de 300 de lei, chiar am făcut o economie”, a spus o altă persoană.

Citește și: VIDEO- Românii- ahtiați după cumpărăturile online

Statisticile arată că românii alocă aproximativ 30% din venitul anual pentru achizitia de articole vestimentare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si