„Tot mai mulți tineri sunt încrezători în talentul lor și îndrăznesc să-și clădească o carieră în artă. Este și povestea Magdei Arvinte, o tânără din București care creează tablouri spectaculoase din propriul său living”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Artist din propriul living

Așa arată o zi din viața unui artist contemporan. Culorile, spatula și pensulele sunt accesoriile de care Magda nu se desparte cât e ziua de lungă.

Tânăra își dă frâu liber imaginației iar tablourile ei abstracte îți iau ochii.
Totul a început ca o pasiune, dar Magda vrea să facă o carieră din acest talent. A avut chemare spre frumos încă de mică, iar părinții au îndemnat-o să-și urmeze instinctul.

Citește și: VIDEO-Asta-i România! Băiatul pasionat de războiul bunicii. Povestea lui Andrei Cezar: "Dacă uităm tradiția, ne pierdem cu totul"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Pasiunea mea pentru pictură a început de la o vârstă fragedă. Am crescut cu atelier de pictură, părinții mei fiind artiști și am fost expusă la tot ce înseamnă desen și pictură în toate formele sale”, a povestit Magda.
Tânăra și-a transformat în atelier un colț de living.
„Acesta este atelierul meu, unde îmi petrec majoritatea timpului. Aici îmi petrec liniștea și creativitatea de cele mai multe ori și mă scufund într-o mare de culori”, a mai spus tânăra artistă.


Acum, tânăra se bucură că a început să primească și comenzi.
„Cel de sus are o tehnică mai inedită aș spune eu. Am folosit hârtia și aracetul, după care am sigilat cu acrilic pentru a da senzația asta de piatră, de stâncă”, a spus Magda.
„Feedback-ul concret pentru mine a fost atunci când mi s-a cerut să fac tablouri pe comandă.”, a adăugat artista.

Tablourile realizate de Magda pornesc de la suma de 300 de lei și pot ajunge până la 5 mii de lei, în funcție de complexitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si