Vremea schimbă foaia din nou. Meteorologii au anunțat că un val de aer rece va lovi România peste câteva zile. Mai multe detalii ni se alătură meteorologul Robert Manta, a transmis Cristian Sabbagh.

Mai, considerată de meteorologii luna vremii schimbătoare

Avem parte de o lună mai ceva mai răcoroasă decât aprilie. Aprilie a fost cu trei grade mai caldă decât în mod normal, dar până la jumătatea lunii mai avem o abatere de doar zero virgulă unu grade.

Practic vorbim de o lună mai, până în aceste momente, normală. Ei bine, dacă în aprilie înregistram la mijlocul unui treizeci și patru de grade, acum avem parte de dimineți mai reci, chiar sub zece grade în multe zone din țară. Dimineți mai reci care ne vor aștepta și în zilele următoare, în special la începutul săpămânii viitoare va fi rece în mare parte din țară, atât ziua, cât mai ales seara și noaptea însă din nou, către ultima decadă a lunii mai vorbim din nou de vreme caldă, poate chiar mai caldă decât în mod normal, dar după cum bine știm, este normal să avem aceste pătrunderi ceva mai reci, mai multe ploi în luna mai, pentru că, alături de iunie, sunt cele mai ploioase luni ale anului în țara noastră, a transmis Robert Manta, meteorolog.

Citește și: VIDEO- Noi informații despre românul considerat erou. Aeronava în care se afla a ratat decolarea și a luat foc, iar pasagarii declară că cetățeanul din România le-a salvat viața

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si