„Modelul de avion Boeing e folosit de mai multe companii aeriene iar acum toate sunt analizate și li s-a interzi să zboare. Cu detalii vine colega mea, Larisa Rațiu. Bună dimineața, Larisa”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Avioane inspectate de urgență

„Bună dimineața, Simona! Bun găsit tuturor!
Este un scandal de proporții referitor la avioanele Boeing 727 MAX 9. Întreaga flotă din acest model a fost oprită la sol și acum fiecare aeronavă este inspectată cu atenție de specialiști.

Totul după ce vinerea trecută, unul dintre avioane, care aparține companiei Alaska Airlines, a fost la un pas de tragedie: ușa de urgență s-a desprins în timpul zborului, iar 177 de pasageri se aflau la bord.
Din fericire, ca prin minune, nimeni nu stătea pe scaunele din dreptul ușii defecte așa că aeronava a reușit să aterizeze de urgență în statul american Oregon.
Ușa a fost găsită în curtea unui profesor și a fost preluată de o echipă de specialiști. Din primele informații, aceasta avea un șurub lipsă.
Acum, mai multe companii aeriene din întreaga lume, care au în flotă același model de avion Boeing, au decis să le rețină la sol și să le inspecteze. Scandalul vine după mai multe tragedii petrecute în avioanele de tip 737 MAX, între care și două prăbușiri în ultimii ani, în urma cărora aproape 350 de persoane au murit”, a transmis Larisa Rațiu, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Furtuna Hank mătură Marea Britanie. Au fost emise 750 de alerte de călătorie

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si