Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Mai multe bilete la băi petru pensionari. Câte zile pot sta vârstnicii la tratamente și ce condiții li se oferă?

Crește numărul biletelor la băi pentru persoanele în vârstă. Anul acesta există cu 16.000 de tichete mai mult față de anul trecut. Iată ce condiții li se oferă pensionarilor și câte zile pot sta vârstnicii la tratamente balneare.

Maria Stiuca,

Mai multe bilete la băi petru pensionari [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Anul acesta crește numărul biletelor la băi pentru pensionari. Sunt cu 16.000 de tichete mai mult decât anul trecut. Câte zile pot sta vârstnicii la tratamente balneare și ce condiții li se oferă, știe colegul meu, Adrian Jătăreanu. Bună dimineața, Adi”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Mai multe bilete la băi pentru pensionari

„Bun găsit,
Vorbim despre aproape 138 de mii de bilete prin Casa Națională de Pensii pentru pensionarii care vor să meargă la tratament balnear. Biletele sunt pentru 37 de destinații și includ 100 de hoteluri de 2 și 3 stele. Condițiile sunt avantajoase, iar prețurile mult mai mici decât în regim normal.

Pensionarii care vor să meargă la băi vor avea 12 zile de tratament și, în total, 16 de cazare. Sejurul pornește de la 2.100 de lei la Vatra Dornei și ajunge la 2.600 de lei pentru Băile Herculane sau Eforie.

Citește și: VIDEO- Posibil focar de botulism la copii din vestul țării! 11 tineri au ajuns la spital. În ce stare se află acum aceștia?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cei care vor să aplice, trebuie să completeze o cerere, să aibă o copie după talonul de pensie, și o declarație pe proprie răspundere, iar biletele se vor acorda în baza unui punctaj.
Singurii care beneficiază de aceste tratamente balneare în mod gratuit sunt persoanele cu handicap, cele care au grad de invaliditate și cele care au recomandare în urma unor accidente de muncă sau boli profesionale”, a

transmis Adrian Jătăreanu, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI