„Guvernul a stabilit mai multe zile libere anul viitor pentru bugetari. Spre exemplu, aceștia vor avea până la 6 zile consecutive de 1 mai. În total, au fost stabilite trei minivacanțe: în mai, august și decembrie. Diana Buzea are detalii”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Bugetarii primesc mai multe zile libere de la Guvern

„Anul viitor bugetarii vor avea mai multe zile libere, concret, cu 3 în plus.

Dacă anul acesta au fost în total 15 zile libere, anul viitor vor fi 18. Vor fi în total trei minivacanțe anul viitor, prima la începutul lunii mai când se va sărbători și Paștele. 1 mai pică miercuri, astfel că și joi și vineri vor fi zile libere, duminică pe 5 mai este Paștele, ceea ce înseamnă că și a doua zi, luni, va fi liberă. Vorbim astfel de 6 zile consecutive libere pentru bugetari. Urmează o a doua minivacanța în august. Până acum, era liber pe 15 august, de Sfânta Maria, dar pentru că această sărbătoare cade într-o zi de joi, se va face punte şi cu ziua de vineri, ceea ce înseamnă, cu tot cu weekend, patru zile libere. Tot o punte va fi şi în decembrie. Pentru că ziua de Crăciun și a doua zi de Crăciun pică miercurea și respectiv joia, Guvernul a decis ca și ziua de vineri, să fie liberă pentru bugetari, rezultând o minivacanţă de 5 zile”, a transmis Diana Buzea, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește și: Bugetul de stat pe anul 2024 a fost votat în Parlament. Scandal monstru pe banii românilor

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si