„Ancheta este abia la început și se fac audieri maraton și la această oră aici, în clădirea din spatele meu, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov. Ei au deschis acest dosar penal pentru trafic de influență cumpărare de influență, dare și luare de mită. Surse din anchetă spun că vizați în această cercetare ar fi un profesor de la o universitate privată din Brașov dar și 15 studenți, polițiști și jandarmi, care ar fi dat șpagă pentru a trece de examene.

Citește și: VIDEO- Campiona șpăgilor din sistemul medical. Cine este medicul psihiatru, de la de la Spitalul Județean Pitești?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Șpaga pornea de la cinci sute de lei pentru a trece de un simplu examen la o materie și ajungea la 2500 de lei pentru a trece de examenul de licență, iar tinerii aveau nevoie de această diplomă pentru a putea să avanseze în grad. S-au făcut percheziții astăzi în Brașov, București și alte zece județe din țară și este posibil ca aici, la sediul Parchetului, să mai fie aduse și alte persoane.

Procurorii vor decide în această seară dacă vor reține o parte dintre suspecții aduși la audieri și dacă mâine îi vor duce în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile”, a transmis Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D, în cursul zilei de joi.

Citește și: VIDEO- Polițiștii mituiți de Lidia Buble, condamnați la închisoare cu suspendare. Cântăreața s-a ales cu o pedeapsă mult mai blândă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si