„Haosul de la cumpărături continuă și după finalul sesiunii de shopping. În graba de a ajunge acasă, parcările devin un labirint pentru șoferi. Asta s-a întâmplat astăzi într-un centru comercial din Capitală”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Haos în parcarea unui centru comercial din Capitală

Imaginile sunt filmate într-un mare centru comercial din Capitală. După-amiaza, cei care au vrut să plece acasă cu darurile cumpărate, nu au mai avut cum. Ieșirea din parcarea subterană s-a blocat.

Cu nervii întinși la maximum, șoferii n-au avut de ales decât să aștepte. Cozile de la ieșire s-au întins pe toate căile din subteran.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- O turmă de 50 de capre a blocat parcarea unui mall din Târgu Jiu. Imaginile au devenit virale pe internet

„Și sus e blocat că am întrebat. Sus este blocat că ieșirea este blocată din cauza mașinilor care nu dau acces, prioritate nu ai”, a spus un șofer.
În tot timpul în care au așteptat să ajungă la suprafață, motoarele mașinilor au rămas pornite.

Așa că aerul din parcare a devenit rapid irespirabil.
Șoferii blocați în buluceala din subteran spun că angajații centrului comercial i-au sfătuit să sune la apelul unic pentru situații de urgență.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si