„La ce valoare ar urma să ajungă voucherele Rabla de anul viitor, știe colega mea Larisa Rațiu. Bună dimineața, Larisa! Te ascultăm”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Tichete mai mici prin programul Rabla

„Bună dimineața, Simona!
Valoarea voucherelor Rabla s-ar putea înjumătăți de anul viitor.
De exemplu, dacă anul acesta, tichetul pentru casarea unei mașini a fost în valoare de 7.000

de lei, ei bine, anul viitor acesta ar putea fi redus la jumătate, adică la 3.500 de lei.
Mai mult decât atât, și ecotichetul pentru cumpărarea unei mașini electrice ar urma să fie redus cu peste 80 la sută, de la peste 50 de mii de lei, la doar 10 mii de lei.

Citește și: Programul Rabla 2024, ciopârțit de Guvern. Tăieri majore de bani pentru românii care vor să-și cumpere mașină electrică. Protecția mediului, sacrificată de politicieni?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Totodată, va scădea drastic și ajutorul pentru instalarea de panouri fotovoltaice, de la 20 de mii, la doar 10 mii de lei.


Totul face parte dintr-o ordonanță de urgență pregătită de Guvern pentru anul viitor, cu scopul de a face economii din bugetul de stat.
Fostul ministru de mediu Tanczos Barna spune că aceste decizii citez, „luate de pe azi pe mâine”, vor distruge aceste programe de care au beneficiat peste 200 de mii de români care voiau totodată să aibă grijă de mediul înconjurător”, a transmis Larisa Rațiu (Damian), reporterul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si