„Mălina Avasiloaie este una dintre cele mai apreicate artiste ale momentului și și-a propus să continue tradiția. După ce anul trecut a lansat melodia pe care a dansat la nunta ei, anul acest a lansat încă o piesă pentru dansul mirilor. Despre ce e vorba a venit să ne spună chiar ea”, a spus Cristina Dorobanțu.

Cristina Dorobanțu: Așadar, o nouă melodie pentru miri...

Citește și: VIDEO- An de vis pentru Mălina Avasiloaie. „A fost o vară solicitantă și cu multe evenimente importanten în viața mea”

Care sunt persoanele care apar în clipul artistei

„O nouă melodie, cum ai punctat tu foarte bine. Mi-am dorit să fac o tradiție, ca în fiecare an să compun o piesă pentru îndrăgostiți, pentru că mirii la care am cântat, la nunți, la evenimente, merită și o piesă care să celebreze iubirea, dragostea. Până la urmă, e motivul care ne unește pe toți acolo. Așa s-a născut și această piesă, „Te-am căutat viața toată”, în care apar cumnații mei în videoclip. Am ales povestea lor de dragoste să o arăt și întregii lumi pentru că a fost o nuntă foarte frumoasă. Sunt sentimente reale între ei doi și am zis că nimic nu poate exprima emoții mai bine decât o poveste adevărată”, a spus Mălina Avasiloaie.

Cristina Dorobanțu: Așadar, un clip extraordinar, urmează să-l vedem și noi. Ai întâmpinat dificultăți la filmarea videoclipului?

„Să știi că de o foarte lungă perioadă de timp îmi organizez singură până și videoclipurile, make-up, absolut orice.

Deși sunt o persoană mai dezorganizată... de fapt mă organizez foarte bine, dar pe ultima sută de metri. A decurs totul foarte bine, a fost cu emoție și sper că asta a ajuns și la oameni pentru că, într-adevăr, e unul dintre cele mai frumoase clipuri ale mele”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cristina Dorobanțu: Cel mic, băiețelul tău, am înțeles că a avut ceva probleme de sănătate. E mai bine acum?

„Da. Ne-am confruntat acum câteva zile cu un episod de temperatură. Nu știu exact cauza. Am ajuns și un pic pe la spital cu el, dar am aflat între timp că e un virus, ruseola, care se regăsește foarte mult la copii, mai ales cei micuți. Ne confruntăm cu perioada asta: erupția pe tot corpul cu bubițe, dar sunt perioade, episoade, pe care nu putem să le depășim altfel decât cu optimism și trebuie să știm că ne așteaptă și mai mult greu în față. Adică o să începem curând grădinița și, după cum știm toți, atunci trebuie să ne ținem tari pe poziții”.

Ce anume o face pe artistă să aibă emoții

Cristina Dorobanțu: Ai emoții?

„Am emoții, deși el e un copil foarte prietenos. Mi-ar plăcea să învețe cât mai repede să și împartă pentru că, fiind mezinul familiei și deocamdată singurul nepot, îți dai seama că e ținut în puf. I se oferă cam tot și nu prea știe de „nu este voie”, nu prea știe să împartă, dar cu siguranță va învăța toate lucrurile acestea într-un mediu, într-o comunitate, fiind înconjurat de alți copii. În rest, nu am emoții pentru că știu că o să-i placă să stea în jurul copiilor”, a răspuns Mălina Avasiloaie.

Citește și: Mălina Avasiloaie, detalii din culisele poveștii de dragoste cu soțul său, Alin, la "Duet cu Alexandra" la Kanal D2

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Cristina Dorobanțu: Casa nouă! V-ați mutat deja sau urmează?

„Nu ne-am mutat. Uite, de aici plec pe șantier. Mă dezbrac, mă duc acasă să mă schimb și trebuie să fiu acolo cu echipa de muncitori. Anul acesta am reușit să ne împlinim visul acesta de a ne muta la o nouă casă pentru că ne-am dorit foarte mult să avem curte, un petic de natură acolo ca să îi putem da lui Zian o altfel de copilărie față de la bloc, unde știm cu toții că e mai greu între patru pereți. Am ajuns la finisaje. Suntem acum în stadiul de finisaje, astăzi dăm lavabila, mă duc acolo să fiu în inspecție, știi? Chiar mă ironizează familia, zice :„Băi, tu vii și faci inspecția la sfârșit”. Abia aștept să ne mutăm. Până în august de ziua lui Zian, pe doi august, sperăm să fim mutați, să facem acolo o petrecere, să ne cunoaștem cu vecinii”, a răspuns Mălina Avasiloaie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si