Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Maluma, tată pentru prima dată. Cântărețul are o fiică, pe care o va boteza Paris

Celebrul cântăreț Maluma a devenit tătic pentru prima dată. El, îmrepună cu iubita lui, Susana, au o fetiță pe care o vor boteza Paris.

Redactia Stirile Kanal D,

Maluma, tată pentru prima dată [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Îndrăgitul artist latino Maluma a devenit tătic. El și iubita lui au devenit părinții unei fetițe, pe care o vor boteza Paris. Cântărețul după care suspina o bună parte din populația feminina este atât de mândru de micuța lui, încât a postat deja in mediul online primele fotografii cu bebelușul.

Maluma, tată de fetiță

Imaginile cu bebelușul au făcut deja înconjurul internetului, în doar câteva ore de la postarea lor. Maluma a publicat imaginile cu fetița lui la scurt timp după ce aceasta a venit pe lume. Artistul, în vârstă de 30 de ani, a anunțat deja și numele bebelușului: Paris. Într-una dintre imaginile postate în online, Maluma este înfățișat în timp ce săruta fruntea iubitei sale, Susana, chiar în timp ce aceasta o ține în brațe pe fetița lor.

Într-o altă imagine, Maluma își ține de mânuță copila nou-născută.
Mama copilului, Susana Gomez, deține o companie de design interior și este foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală. Ea nu prea a fost surprinsă în compania artistului, iar contul de socializare al acesteia este privat.

Citește și: VIDEO- Radu Andrei Tudor, un tată de nota 10: „Am învățat ce înseamnă dăruirea, iubirea și responsabilitatea”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cunoscut pentru talentul său muzical, Maluma, devenit acum pentru prima oara tată, s-a extins și în industria modei, semnând un contract de colaborare cu o casă de modă celebră. El va crea mai multe articole vestimentare, în stil elegant.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI