Sora tinerei ucise nu mai are cuvinte să îşi descrie suferinţa prin care trece! În ciuda zâmbetului pe care fata îl afişa în pozele postate pe reţelele de socializare, familia ei ştia că se lovise de multe probleme în relaţia de cinci ani pe care o avea cu tânărul care acum este principalul suspect de crimă. Au şi încercat să o îndepărteze de el.

Cei doi copii pe care îi aveau împreună, însă, încă de când fata a împlinit vârsta de 14 ani, i-au ţinut mereu împreună, în ciuda certurilor marcate de violenţă care ar fi fost între ei.

Citeste si: Bărbatul care a îngrozit o țară întreagă. Și-a ucis soția, apoi s-a cinstit cu un pahar

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”Din primele date, se pare că omorul a fost comis pe fondul consumului de alcool şi al unei crize de gelozie”, spune Ioan Amariei, procurorul de caz.

În această pensiune părăsită, din Vieşul de Sus, a fost găsită fără suflare fata de 18 ani, mamă a doi copii! Un trecător a văzut-o şi a sunat la 112.

Citeste si: Criminalul în serie care a ucis 6 oameni și a fost eliberat după 23 de ani de închisoare l-a dat în judecată pe ministrul Justiției! Vezi motivul pentru care Marius Csampar a chemat-o în instanță pe Raluca Prună!

Polițiștii suspectează că fata a murit după lovituri extrem de dure de care este acuzat chiar iubitul ei si tatăl celor doi copii!

Citeste si: Crimă odioasă în Olt! O mamă și-a ucis în bătaie bebelușul de două luni pentru că plângea

În vârstă de 24 de ani, tânărul a încercat apoi să-și pună capăt zilelor. Un cioban care se afla în zonă l-a văzut şi a sunat la 112. Suspectul a fost salvat în urma intervenției unui echipaj SMURD și a fost transportat la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus. Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș cordonează ancheta în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si