15 ani de închisoare pentru mama criminală

15 ani de închisoare a primit mama din Suceava care şi-a ucis cu sânge rece cei 3 copii nou-născuţi. Culmea, însă, femeia acuzată de orori este în continuare liberă, lângă ceilalţi 3 copii pe care îi are, pentru că decizia instanţei nu este definitivă.

Mama cu chip de monstru avea deja acasă trei copii când, în 2015, a rămas din nou însărcinată. Când burta a început să fie vizibilă, femeia și-a mințit familia și prietenii că avea probleme de sănătate. În 2016,

a născut în baia casei un băiețel și, fără să sufle o vorbă, l-a îngropat apoi de viu, în curte.

Un an mai târziu, scenariul macabru s-a repetat. În 2019 a adus pe lume al șaselea copil, pe care l-a băgat într-un sac, unde a murit asfixiat. Anchetatorii care au descins atunci acasă la femeie au găsit rămășițele bebelușilor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie din Marea Britanie și-a înjunghiat soțul, orbită de furie: ,,Am vrut să îi nimeresc inima, dar el nu o are"

Femeia are studii superioare și lucra la o multinațională

Nimeni nu și-ar fi imaginat că femeia care are studii superioare și lucra la o multinațională din Vatra Dornei ar fi capabilă de asemenea orori.

La primele două sarcini, colegii de serviciu au crezut-o când le-a spus că a scapat de burta dupa niste proceduri medicale. A treia oară, însă, au alertat poliția. Individa și-a recunoscut faptele și a declarat că nu mai voia alți copii.

Citeste si: Mama gemenilor din Ploiești și-a făcut schimbare de look. Cum arată Andreea?

Nu a fost nicio secundă reținută până la aflarea sentinței

Deși mama suferea de depresie, medicii au stabilit ca avea discernământ când a comis ororile. Totuși, ea nu a fost nicio secundă reținută. Acum, procurorii au decis sa stea 15 ani dupa gratii, insa sentinta nu este definitiva, astfel ca mama criminală trăieşte mai departe alături de soţ şi alţi trei copii.

VIDEO- Femeia care și-a ucis bebelușii, în libertate

Citeste si: Ipostaza incendiară în care Anamaria Prodan s-a afișat pe internet, după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat despărțirea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si