Duminică, 15 august, a avut loc înmormântarea gemenilor de 2 anișori, care au murit după ce au căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești.

Tânăra mamă recunoaște că s-a prostituat, pentru a le da de mâncare copiilor

Andreea spune că a practicat prostituția timp de 4 luni, pentru a le oferi condiții mai bune copiilor săi. 

„Eu înainte (n.r.- de a practica prostituția) cerșeam cu ei. Dar a venit statul să-mi ia copiii. Și ce am zis... Mai bine să îmi vând trupul, decât să ajungă copilașii mei la stat!”, a spus Andreea pentru Știrile Kanal D. 

Chiar Alina, prietena ei, a fost cea care a convins-o să își vândă trupul. De altfel, Alina se afla în apartamentul Andreei, în seara în care s-a produs tragedia.

Citeste si: VIDEO| Tragedie uriașă. Doi copii, gemeni, de 2 ani, au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești

”A rămas ea singură.(...) Ea probabil o fi băut, ce o fi făcut ea, și vorbea cu băieții pe cameră. Nici la poliție nu a vrut să deschidă ușa!(...) I-am zis să deschidă ușa dacă e poliția, că poate mă caută pe mine, poate o caută pe ea...

Că ea are probleme cu lumea, o mai bătea lumea pe drumuri.”

Totodată, Andreea a menționat faptul că prietena sa, Alina, stătea în apartamentul ei din Ploiești de 4 luni de zile. 

„Copiii mei nu aveau cum să ajungă acolo!”

Andreea a avut puterea să povestească și ce s-a întâmplat în seara în care și-a pierdut cei doi copii. Femeia nu știe ce să mai creadă:

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Copiii mei nu aveau cum să ajungă acolo! Și ați văzut, erau micuți, nici nu arătau de 2 ani, că i-am născut la 8 luni pe copilașii ăia... Și am luptat mult cu viața lor. (...) Am cerșit pentru ei, m-a luat statul de pe drum cu ei, multe am făcut pentru copilașii ăștia...(...) Masa era mare, nu cred că se urcau ei pe măsuța aia!(...) Geamul era închis, rabatat. Copiii mei nu aveau cum să ajungă acolo ”, a declarat Andreea pentru Știrile Kanal D. 

Ipoteză șoc lansată de Andreea: „Un domn de jos a spus că a văzut un om cu o mână pe geam!”

Apar informații șocante despre seara care avea să îi schimbe total viața Andreei.

Citeste si: VIDEO| El este tatăl gemenilor morți în Ploiești. Ce spune bărbatul despre mama copiilor lui

Femeia spune că vis-a-vis de blocul în care locuiește există o casă de pariuri sportive, iar un bărbat ar fi observat mișcare în balconul de unde au căzut micuții.

„În 10 minute s-a întâmplat totul”

Andreea spune că a stat doar 10 minute în camera alăturată, cu celălalt fiu al ei, de 5 ani. Un vis urât avea să înceapă încă din momentul în care polițiștii sosiți la fața locului i-au bătut la ușă.

„Unde îți sunt copiii? M-au întrebat. Când intru să văd....(...) Alea toate erau aruncate pe jos. Copiii nu mai erau în cameră. Atunci am făcut atac de panică, iar după ce am coborât, polițiștii m-au dus la psihiatrie.”

Femeia spune că nu o condamnă nici pe prietena ei, Alina, de cele întâmplate. Însă a observat un gest din partea acesteia, în momentul în care polițiștii au intrat în apartamentul lor.

Citeste si: VIDEO Cum și-a filmat mama din Ploiești gemenii înainte să cadă de la etajul 10! Ultimele imagini cu micuții în viață: „Privesc și încep să plâng”

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Probabil că a făcut ceva... Și-a pus mâinile la ochii când a auzit, apoi când a venit după mine la spital, le-a zis polițiștilor că eu eram beată și drogată!”

Analizele au arătat însă faptul că tânăra mamă nu consumase substanțe interzise, și nici alcool

De la acel episod, Andreea spune că prietena ei refuză să mai vorbească cu ea. Femeia se află în continuare la casa părintească din comuna Drăgănești, județul Prahova, locul unde au fost înmormântați Beatrice și Moise.

Citeste si: Mama celor doi frați care au căzut de la etajul zece a fost internată la Psihiatrie. Poliția nu a putut să o audieze

Spune că nu mai poate intra în apartamentul în care a locuit în Ploiești. 

Suspină zi și noapte după Beatrice și Moise, micuții pe care nu îi mai poate strânge în brațe. Spune că de vină pentru cele întâmplate este și tatăl lor, care nu a vrut să mai stea lângă ei. 

Între timp, autoritățile continuă ancheta în cazul care șocat o țară întreagă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si