• Fiul unei judecătoare din Gorj a dat cu mașina peste o femeie care se afla pe marginea unui drum. Aceasta a murit pe loc.
  • Imediat după accident, a fugit de la locul tragediei. A fost identificat abia astăzi, când s-a prezentat la secţia de poliţie. 
  • O adevărată dramă: Un copil de 16 ani a rămas orfan în urma acestui accident.
  • Anul trecut, fiul judecătoarei a scăpat ca prin minune și de o acuzație de viol.

După accidentul teribil, individul a fugit de la fața locului, însă astăzi a fost identificat și dus la instanță. Culmea este că acelaşi fiu de judecătoare a mai fost acuzat anul trecut de viol, dar a scăpat basma-curată, cu doar o zi petrecută în arest, pentru că instanţa a decis la acea vreme că merită să fie plasat sub control judiciar.

Tânărul de 25 de ani, fiu de judecător din Gorj, a lăsat un biet adolescent orfan. Băut bine, individul s-a urcat la volan și a gonit pe străzile orașului cu viteză, spun martorii.

Adolescentul, în vârstă de 16 ani, a rămas acum orfan de ambii părinți

În timpul cursei amețitoare, a lovit mortal o femeie în vârstă de 52 de ani, care circula pe marginea străzii, împreună cu fiul ei minor.

Tragedia e cu atât mai mare pentru că adolescentul, în vârstă de 16 ani, a rămas acum orfan de ambii părinți.

Rudele se tem că fiul judecătoarei va scăpa basma curată

Femeia omorâtă în accident avea o afacere de familie în oraş, unde era cofetar. Rudele ei sunt revoltate, și se tem că fiul judecătoarei vă scăpa basma curată. Mai ales că, anul trecut, tânărul controversat a scăpat ca prin minune și de o acuzație de viol.

Citeste si: Fiul unui judecător s-a urcat beat la volan și este acuzat că a ucis o femeie

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Fosta sa iubită, cu care încheiase o relație de 3 ani, a făcut plângere la poliție după ce individul ar fi violat-o în locuința ei, dintr-o comună gorjeană. Pe atunci, tânărul n-a stat în închisoare. A fost reținut pentru 24 de ore şi plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

A fugit de la locul accidentului

După ce a făcut prăpăd pe șosea, fiul judecătoarei din Gorj a fugit ca un laș de la locul faptei. A fost identificat abia astăzi, când s-a prezentat la secţia de poliţie. După 12 ore de la producerea accidentului, tânărul fiu de judecator încă mai prezenta urme de alcool. 

Citeste si: VIDEO- Sfârșit tragic: Mamă și fiică, ucise într-un cumplit accident rutier

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

In urma accidentului mortal, politistii l-au retinut pentru 24 de ore iar vineri va fi dus in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si