Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Mamă ucisă, descoperire macabră. Fiul, suspect

Descoperire macabră - mama a doi bărbați a fost găsită ucisă și îngropată în curtea casei. Principalul suspect este chiar unul dintre cei doi fii ai ei.

Iulian Ciurea,

Descoperire macabră - mama ucisă în bătaie, îngropată în curte

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Relaxat, cu o atitudine sfidătoare. Aşa a mers în faţa procurorilor bărbatul acuzat că şi-a ucis in bataie mama in varsta de 64 de ani. Fără pic de remuşcări, individul de 33 de ani i-a îngropat trupul chiar în grădina casei unde locuia şi fratele lui mai mare.


- De ce ţi-ai omorât mama?
- Hai, sictir!
- O ţineai ascunsă?
- Singur ai îngropat-o?- presupusul criminal, fiul femeii, n-a avut prea multe cuvinte de spus.
Individul şi fratele său au trăit, luni la rândul, cu cadavrul femeii dispărute în curte.

Fiul suspect, mama ucisă și îngropată. Descoperire macabră

Deşi vecinii au sesizat dispariţia femeii, cei doi fii ar fi încercat să ascundă moartea mamei, spun surse din rândul anchetatorilor.


"Deseori, femeia iesea in fata casei pe aceasta banca unde se plângea ca o dor picioarele. De 6 luni însă nimeni nu a mai văzut-o. Copiii femeii le-au spus vecinilor ca se simte rău și zace la pat", relatează corespondentul Kanal D.
Crima a ieşit la iveală abia după ce, în urmă cu câteva zile, o nepoată a femeii a mers în vizită şi a văzut că mătuşa sa lipsea.
Imediat, a dat alarma şi oamenii legii au intrat pe fir.

Descoperire macabră- mama ucisă în bătaie, îngropată în curte

Azi-noapte, anchetatorii au descins la locuinţa victimei, unde au fost surprinse imagini parcă din Evul Mediu. Cu un excavator, au răscolit întreaga gospodărie şi au făcut săpături peste tot, în căutarea unor indicii.
Nu a durat mult şi cadavrul femeii a fost găsit într-o groapă.

Pentru că niciunul dintre fiii victimei nu anunțase dispariţia mamei, deşi îi încasau pensia, oamenii legii au intrat la bănuieli şi i-au dus la audieri. Acolo, cel în vârstă de 33 de ani, a recunoscut că şi-a ucis mama. Îngroziţi de ce le-a fost dat să audă, vecinii spun că nu s-ar fi gândit niciodată la o asemenea oroare.

Principalul suspect, fiul, și-ar fi ucis mama în bătaie

"Eu nu pot să ştiu ce a avut el în capul lui...
Nici nu poţi să-l mai numeşti om. Și-a omorât mama sau ce a făcut acolo", spun oamenii.
Procurorii au emis pe numele bărbatului de 33 de ani un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Pe trupul neînsufleţit al victimei, anchetatorii au găsit mai multe urme de violenţă, iar individul este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte şi violenţă în familie. Intre timp, fratele mai mare se afla încă la audieri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI