O descoperire macabră, făcută în Argeș, a pus pe jar autoritățile. Un localnic a dat peste o mână de om, ce ar aparține unui criminal, în apropierea unui râu. Restul trupului, însă, este de negăsit. Vlad Petrișor ni se alătură cu detalii care, atenție, vă pot afecta emoțional! Bună seara, Vlad!, a transmis Cristian Sabbagh.

Mâna unui criminal, găsită lângă rău

Bun găsit!

Descoperirea a fost făcută sâmbătă, în comuna Dragoslavele, în apropierea râului Dâmbovița. Localnicul care a găsit bucata de antebraț a sunat speriat la 112 și a alertat autoritățile.

De atunci, polițiștii nu mai au liniște. Echipe mixte de căutare de salvamontiști și polițiști au răscolit întreaga zonă, însă nu au reușit să găsească restul cadavrului.

De cealaltă parte, anchetatorii au analizat amprentele mâinii și au descoperit că îi aparține unui bărbat de 53 de ani cu antecedente penale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Este vorba despre un individ din București, care în anii 90 a fost condamnat pentru omor.

După ce și-a ispășit pedeapsa și a fost eliberat, bărbatul a încercat să își ucidă soția, așa că a ajuns din nou în pușcărie pentru tentativă de omor, iar de curând s-ar fi ales și cu o acuzație de furt.

Anchetatorii spun că bărbatul ar fi murit cu doar câteva zile înainte de descoperire și susțin că nu este exclus ca trupul neînsuflețit să fi fost aruncat în râu.

Căutările vor continua și în zilele următoare, a transmis Vlad Petrișor.

Citește și: VIDEO- Un bărbat a fost reținut pentru înșelăciune. Ar fi vorba despre un cunoscut manelist


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si