Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un nou scandal lovește Spitalul Județean de Urgență din Botoșani, la mai puțin de un an de la moartea Alexandrei.

Directoarea spitalului, medicul Monica Adăscăliței, a fost reținută de DNA. Anchetatorii o bănuiesc că ar fi fraudat mai multe concursuri de angajare. Mai multe detalii despre acest caz, are colega mea Delia Săndulachi, a transmis Cristina Dorobanțu.

Manager de spital, luat pe sus de procurori

Procurorii DNA au făcut mai multe percheziții, atât acasă la managerul unității medicale cât și la spital, de unde au ridicat mai multe probe. Se pare că perchezițiile de acum au legătură cu cele făcute de anchetatori la finalul anului trecut, tot la spitalul județean din Botoșani, într-un dosar în care mai multe persoane sunt cercetate pentru că ar fi luat mita pentru angajări. Șpaga ar fi pornit de la 2000 de euro pentru angajații necalificați și ar fi ajuns chiar și la 15 mii de euro pentru posturile de asistent medical. Banii ar fi ajuns la destinatari doar prin intermediari, iar în schimb candidații ar fi primit subiectele și rezolvările la proba scrisa.

Procurorii au dispus reținerea managerului pentru 24 de ore și astăzi vă ajunge în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Vă reamintesc, Monica Adalscalitei a preluat conducerea unității medicale în august anul trecut, tot în urma unui scandal, după ce Alexandra, o tânără mama de 25 de ani a murit din cauza că nu a primit îngrijiri medicale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si