Direct în arest a ajuns bărbatul în vârstă de 62 de ani, din Rădăuți, care şi-a atras reputaţia de ”Mâncătorul de femei”. După şase ani în care a fost liber ca pasărea cerului, deşi asupra lui planau suspiciuni în 3 cazuri de crimă, anchetatorii au obţinut informaţii extrem de importante despre o a patra crimă comisă de acelaşi individ.

Criminalul a recunoscut faptele

La audierile de la Parchetul Bucureşti, individul s-a văzut nevoit să îşi recunoască o parte din fapte. Ultima victimă este chiar concubina sa, împreună cu care are și copii.

Citeste si: VIDEO- Mâncătorul de Femei a fost ridicat astăzi de către poliție

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După dispariţia ei, anchetatorii i-au răscolit curtea şi au găsit rămăşiţe umane care urmează să fie identificate. Ar putea fi ale femeii de acum sau ale celor 3 surori, care au disparut pe rând între anii 1995- 2005 şi despre care nu se stie nimic nici în ziua de azi.

Cine sunt victimele

Cu una dintre cele 3 surori dispărute, individul a fost căsătorit, iar cu cu celelate două a avut relaţii extraconjugale.

In 2014, adică abia la 9 ani de la ultima dispariţie, anchetatorii au descins de mai multe ori la locuința lui, dar nu au găsit nicio probă.

Citeste si: Descoperire macabră: A cumpărat pachețele de primăvară de la supermarket. Ce a găsit în ele

După un întreg du-te vino în justiţie, individul a primit doar 3 ani de închisoare cu suspendare. Culmea este că a patra victima, concubina pe care parcă a înghiţit-o pământul acum, i-a luat tot timpul apărarea, spunând că cele trei surori dispărute sunt plecate în străinatate.

Anchetatorii spun că au pe masă un dosar greu, pe care îl compară cu cel al criminalului în serie Rîmaru. Dacă se va dovedi că probele găsite acum de anchetatori sunt concludente, Vasile Lavric ar putea fi condamnat la închisoare pe viață.

Citeste si: VIDEO- Crimă îngrozitoare în Buftea: bătrână mutilată în propria casă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si