Blond și cu părul prins în coadă, nu este un elev de liceu pus pe glume neinspirate, ci chiar profesorul în timpul unei ore.

Îl cheamă Toni Șerban și e un dascăl de psihologie acuzat că are un stil de predare bizar. Abordează la ore teme explicite despre sex, le scrie pe tablă și ar bate elevelor apropouri cu tentă indecentă.

Elevele spun că se simt umilite. "Spre exemplu, ne zicea de femei că trebuie să stea la cratiță, că noi nu putem să evoluăm, că noi nu facem nimic în viață", povestește o elevă.

În mediul online circulă și imagini cu felul în care se comportă elevii la orele de psihologie- dansează pe manele sub privirile profesorului, iar dascălul chiar le pune elevilor piese cu versuri vulgare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

În ultimii cinci ani profesorul de psihologie a dat sute de mailuri către conducerea liceelor, dar și către ministerul Educației.

În unele îi judecă pe elevi: "Băgați mâna în foc nu există niciun elevi sau elevă din această școală care să nu facă pe escorta în timpul lor liber? Cum îi numiți pe acei elevi care vin la ore în pantaloni scurți și slapi? Sunt niște delicvenți, analfabeți cu o educație precară".

L-am sunat și noi pe profesorul Toni Șerban și am cerut punctul de vedere referitor la toate aceste acuzații.

Susține că în timpul liber poate vorbi cum dorește și că acuzațiile de la ore sunt minciuni sau lucruri scoase din context.

"La ore în general sunt o altă persoană, sunt profesor și vreau dovezi în acest sens, din care se rezunte că am jignit elevii în clipul orelor. În timpul meu liber sunt o altă persoană, nu răspund la provocări, nu provoc și răspund cu aceeași monedă".

Jurnaliștii Recorder au anchetat cazul acestui dascăl și susțin că au fost trimise mai multe sesizări la Poliția Capitalei cu privire la comportamentul bărbatului.

Până acum profesorul de psihologie a primit două sancțiuni prin care i s-a redus salariul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si