Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Manelist celebru, acuzat că ar fi dat țepe la nunți. Acesta susține că este nevinovat

Un manelist este acuzat pentru țepe făcute la nunți. Acesta își susține nevinovăția.

Redactia Stirile Kanal D,

Manelist acuzat că ar fi dat țepe la nunți [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un vestit manelist a fost săltat din aeroport când se pregătea să părăsească țara. Bărbatul este acuzat că ar fi luat bani în avans pentru o nuntă la care nu s-a mai dus să cânte și nu le-a mai răspuns mirilor la telefon. Cercetat sub control judiciar, artistul spune că ar fi nevinovat, a transmis Cristian Sabbagh.

Manelist acuzat că ar fi dat țepe la nunți

Manelistul acuzat acum de înșelăciune făcuse un adevărat trend din acest refren pe vremea când Liviu Dragnea era închis în penitenciar. Ulterior- după eliberare- avea să se întâlnească personal cu fostul șef al social democraților.

Doar că pe el l-a lovit ghinionul. Constantin Nicolae Mirel, cunoscut publicului ca Nikolas Prym, a fost săltat din aeroport în momentul în care voia să plece din țară și dus la audieri, apoi în arest.

Asta după ce doi miri din Giurgiu au făcut plângere împotriva lui și-l acuză că i-ar fi țepuit. Concret, oamenii spun că, anul trecut, în decembrie, i-ar fi dat manelistului 2000 de euro avans ca să le cânte la nuntă împreună cu formația, dar în ziua cea mare s-ar fi trezit fără lăutari. Ar fi încercat să-l contacteze telefonic pe artist, dar cum nu a răspuns la telefon, s-au dus la poliție.

„Ar fi indus în eroare un bărbat de 35 de ani din municipiul Giurgiu cu privire la faptul că se va prezenta la nunta acestuia din data de 28 mai 2022, în intervalul orar 23.00- 01.00, însă acesta nu s-a prezentat și nu a prestat servicii muzicale!”, a declarat Corin Cioplea, IPJ Giurgiu.

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie din India a cerut divorțul la 40 de zile după nuntă pentru că soțul ei face baie o dată pe lună- antena3.ro

După o noapte petrecută după gratii, bărbatul a fost eliberat și a ținut să transmită lumii că ar fi nevinovat.

Doar că, o dată ce a izbucnit scandalul, au lansat și alții acuzații în mediul online, cum că ar fi fost și ei victimele unor astfel de țepe.

Asta l-a revoltat pe manelist.

Nikolas Prym este unul dintre maneliștii noii generații care au succes răsunător la public. Are destul videoclipuri care au strâns chiar și 30 sau 40 de milioane de vizualizări fiecare pe Youtube.

Manelistul este acuzat de înșelăciune și va fi cercetat sub control judiciar.

Citește și: Marcel Ciolacu, reacție în urma rezultatelor testelor PISA. ,,Va exista cea mai mare alocare bugetară din istorie pentru Educaţie''

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI