După ce au strâns grămezi de bani la negru din dedicații pe la nunți sau botezuri, maneliștii se roagă de inspectorii Fiscului să-i învețe cum să-și plătească impozitele pentru banii câștigați din donațiile de pe Tik-Tok. Și ar fi vorba de sute de mii de dolari, sume deloc de neglijat, a transmis Simona Pătruleasa.

Maneliștii fac apel la fisc să îi ajute să fie cinstiți

E deja vestit acest live lung de patru ore în care Nicolae Guță a strâns cu melodiile care l-au făcut celebru donații cu nemiluita. Circa 180 de mii de dolari în total. din care au rămas 45 de mii, după ce platforma chinezească și-a luat partea.

De atunci au urmat altele, atât cu Guță în prim plan, cât și cu alți maneliști... din care s-au făcut extrem de mulți bani.

În spatele acestor live-uri răsunătoare, ce s-au dovedit a fi mină de aur, se află Lucian Elgi, supranumit acum Regele Tik-Tokului.

Lucian Elgi- „Nu am reușit să scot banii nici până în ziua de astăzi... să pot scoate acești bani!”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Trebuie să ținem cont că platforma Tik-Tok. Cu câți bani rămân?”

Citește și: VIDEO- Bunicii, influenceri pe TikTok! Ajutați de nepoți, aceștia au prins repede la public și au devenit virali

Omul susține că ar fi luat legătura cu cei de ANAF, să afle cum poate să fiscalizeze grămezile de bani din dedicațiile virtuale.

Lucian Elgi- „Eu încep să cânt și tu îmi dai banii.

Unde se încadrează? Asta e întrebarea!”

„Intră la donații? Alt plan tarifar!”

„Am sunat la ANAF și mi-au spus că nu oferă consultanță prin telefon, am plătit pe anul trecut!”

Cei de la ANAF au demarat o anchetă atunci când Nicolae Guță a strâns impresionanta sumă de bani, ca să afle cine sunt donatorii, dar până acum n-au dat de urma lor, sau cel puțin nu au anunțat nimic în acest sens.

În schimb au publicat un ghid prin care îi învață pe influenceri, persoane fizice, cum să declare veniturile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si